• 037 3 825 168
  • oszmaj1848@gmail.com
  • Братилаве Петровић 69, 37220 Брус
Новости
Успеси наших ученика на такмичењима почетком априла 2019. године

Успеси наших ученика на такмичењима почетком априла 2019. године

Успеси наших ученика на такмичењима почетком априла 2019. године

Na državnom takmičenju iz fizike,u Kladovu, osim Đorđa, koji je osvojio PRVU nagradu, našu školu je zastupala i Ljubica Mihailovic i postigla dobar rezultat. Istoga dana u toj školi Ljubica je radila i test iz srpskog jezika, osvojivši DRUGO mesto i na taj način stekla pravo učešća na državnom takmičenju u Tršiću. Bravo Ljubice, čestitke i njenom profesoru Aleksandru Mitroviću. Opet smo ponosni na naše učenike i kolege.

2.U nedelju je na okruznom takmičenju iz ISTORIJE, učenica naše škole Marijana Maksimović, osvojila TREĆE mesto. Čestitamo Marijani i njenoj profesorici Nadici Raičević. Opet smo se ponosili našom dečicom i kolegama.
3.Ovog vikenda bruski osnovci na okružnom iz srpskog jezika

PETI RAZRED: Сања Радмановац ПРВО место,Емилија Томић ДРУГО место, Николина Кљајић ТРЕЋЕ место, Петра Симић ТРЕЋЕ место,Лара Бауер ТРЕЋЕ место,Урош Костић ТРЕЋЕ место , а њихова професорица је Даница- Даша Миљковић. ШЕСТИ РАЗРЕД -Мина Петровић и Маријана Максимовић освојиле су ДРУГО место, Душан Божановић ТРЕЋЕ место. Њихова професорица је Анка Крпић. СЕДМИ РАЗРЕД -Кристина Миленковић је била ТРЕЋА, а њен професор је Александар Митровић. Честитам нашим ученицима и њиховим професорима.
Историчари су такође били успешни.
Поносимо се нашом децом и колегама.

4.Evo i rezultata naših osnovaca sa Književne olimpijade, danas održane u Kruševcu. SARA PAVLOVIĆ i ANA RADMANOVAC su sa DRUGIM mestom, MARIJA MILENKOVIĆ je TREĆA /njihova profesorica je Anka Krpić/ i TAMARA PAVLOVIĆ je TREĆA / njen profesor je Aleksandar Mitrović/.Čestitam učenicama i njihovim nastavnicima. Naš ponos.
5. Moram odmah da se pohvalim uspehom nasih hemicara. Na danasnjem okruznom takmicenju iz hemije u Trsteniku, TIHOMIR KATANČEVIĆ je osvojio PRVO mesto i tako stekao pravo učešća na državnom, a LJUBICA MIHAILOVIĆ je DRUGA. ČESTITAMO učenicima i njihovoj nastavnici Dušanki Petrović. I ovo je ponos naše škole i našeg grada.
6.Danas brilijanti naše škole ponovo zablistali u Kruševcu na okružnim takmičenjima. Iz engleskog jezika treća je bila MIONA MOSKOVLJEVIĆ. Njen profesor je Ivan Radmanović. Iz matematike u svim razredima sjajni. U četvrtom razredu je KOVAČEVIĆ ĐORĐE osvojio DRUGU nagradu /učiteljica Slađa Stanojević – Lepenac/, MIHAJLOVIĆ ANASTASIJA – DRUGA nagrada /uciteljica Dragana Makragić/,SELENA LAZAREVIĆ – TREĆA nagrada/učit. Makragić Dragana/,POHVALE su dobile LAZAREVIĆ LENKA/uč. Dragana/ i MILENKOVIĆ MILICA/uč. Goca Moskovljević/. U petom razredu najbolja je bila SANJA RADMANOVAC, osvojivši DRUGU nagradu /nas. Marjana Timotijević/. Kod šestaka LUKA MILANOVIĆ je bio DRUGI/nast. Neško Milanović/, a MINA PETROVIĆ se vratila sa pohvalom. Kod osmog razreda JEVTIĆ MAŠA sa TREĆOM nagradom / nas. Marjana Timotijevic/. Najbolji rezultat i jedini sa max.100poena u okrugu je bio ĐORĐE TOMIĆ osvojivši PRVO mesto/nast. Vlada Jeličić/.LJUBICA MIHAILOVIĆ se vratila sa POHVALOM /nast Neško/. Čestitke učenicima i njihovim profesorima. E ovo je PONOS BRUSA