• 037 3 825 168
  • oszmaj1848@gmail.com
  • Братилаве Петровић 69, 37220 Брус

English Club 2024/25

Издавачка кућа АКРОНОЛО, са којом наша школа одлично сарађује већ годинама, наградила је све учеснике секције „ридерима” – познатим дечјим књигама или причама из цртаћа прилагођеним њиховом узрасту!

Хвала Акронолу и њиховој представници Тамари Стошић!

English Club

На овој страни можете погледати активности секције у школској 2024/25. години. Уколико желите да погледате наше активности од претходних година, кликните на линк испод.

English Club

ГОСТОВАЊЕ НАШЕ СЕКЦИЈЕ У ОШ „МИХАИЛО ПЕТРОВИЋ АЛАС” У БЕОГРАДУ

18. 10. 2024.

                 Као део пројекта “Будимо ту за њих”, под називом “Кроз уметност до катарзе”, секција енглеског језика наше школе, гостовала је и ове године у ОШ “Михаило Петровић Алас” у Београду, са својом мултимедијалном приредбом Believe!. Ученици су приредбу вредно спремали целе године и извели су је пред својим вршњацима, петацима ОШ “Алас”. Сарадња наше две школе ће се и даље наставити! Након саме приредбе, која је била изванредна, ученици домаћини су поделили грицкалице са нашим ученицима, упознали се и проћаскали ♥. Након тога наши ученици су посетили ресторан Мек, а затим и два музеја- Музеј селфија и Музеј Николе Тесле.

                                                                            План пута

Хвала свим посетиоцима наше мултимедијалне приредбе – ученицима петог разреда и њиховим разредним старешинама, као и директорици и осталим наставницима и стручним сарадницима школе.

А нарочито ХВАЛА дивној библиотекарки школе Ружи Лалић, на гостољубивом дочеку као и прошле године! Осећали смо се као у својој школи!

Хвала Марији Макрагић, наставници музичке школе Стеван Христић, која је припремила нумеру Yesterday и била помоћ и подршка у сваком смислу те речи

Хвала Кори, Ричијевој баки, која је као представник родитеља, била велика подршка и помоћ током целог пута!

Хвала Тамари Стошић, представницама издавачке куће АКРОНОЛО, са којом наша школа сарађује већ годинама и која је и овом приликом припремила “ридере” за ученике наше секције.

Хвала возачу Аци који је и ове године приредбу гледао и у њој уживао, како сам каже!

ПРЕЗЕНТАЦИЈА КОЈА ЈЕ ПРАТИЛА ТАЧКЕ И УПОТПУНИЛА ДОЖИВЉАЈ:

КРАТКИ СНИМЦИ МУЗИЧКИХ НУМЕРА:

ДЕЛОВИ ДРАМСКИХ ТЕКСТОВА:

THE SLURPING BEAUTY (The Sleeping Beauty- twisted)

THE EMPEROR’S NEW HAIR (The Emperor’s New Clothes- twisted)

THE THREE LITTLE ELEPHANTS (The Three Little pigs- twisted)

THE CHEETAH AND THE SLOTH (The Tortoise and the Hare- twisted)

МУЗЕЈ СЕЛФИЈА:

МУЗЕЈ НИКОЛЕ ТЕСЛЕ:

ЈОШ МАЛО ДРУЖЕЊА У БЕОГРАДУ:

English Club
English Club