• 037 3 825 168
  • oszmaj1848@gmail.com
  • Братилаве Петровић 69, 37220 Брус
Новости
Међуокружно такмичење у атлетици🏆🏆🏆🏆

Међуокружно такмичење у атлетици🏆🏆🏆🏆

У Крушевцу је 13. маја одржано међуокружно такмичење из атлетике. Ученици наше школе су и ове, као и претходних година, учествовали у свим дисциплинама. Сви ученици који су учествовали вратили су се у Брус са дипломом:
Ученица 8-1, Андријана Стевановић, освојила је прво место у трчању на 600 метара, ученик 8-1, Андрија Лазић, прво место у дисциплини трчање на 100 метара, ученик 7-4, Вељко Милић, освојио је прво место у бацању кугле, ученик 8-1, Милош Павличевић, прво место у скоку у даљ, ученик 6-1, Младен Марјанивић, прво место у бацању кугле, ученик 5-2, Андреј Николић, прво место у скоку у даљ, ученица 6-3 Наташа Ђорђевић, друго место у скоку у даљ. Сви ученици су под менторством наставнице Весне Илић.

Ученица 4-3, Ана Марија Луковић, друго место у скоку у даљ, ученик 4-3, Божидар Николић, друго место у бацању вортекса, учитељица Слађанка Михаиловић.
У дисциплини штафетно трчање ученице Данијела Шовић 8-2, Сара Митровић 8-1, Елена Лозанац 8-1 и Николина Павличевић 8-1 освојиле су треће место. Када је у питању екипни пласман, девојчице су заузеле 3. место.
Ученици који су освојили прво место представљаће нашу школу на Републичком такмичењу, под менторством наставнице Весне Илић. 💪💪🏆🏆

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *